Skip to Content

SPOR, SPOR, SPOR...

Sağlıklı Yaşam
3 cevap [Son cevap]
User offline. Last seen 30 hafta 2 gün ago. Offline
Kalfa
Arkadaş ol

Egzersizin yararlarını hepimizi biliyoruz. Bir fırsatını bulunca sporla ilgilenmek aklımızın bir köşesinde duruyor. Sporun faydaları konusunda oldukça bilinçli olduğumuz halde, çoğu zaman ayrıntılı bir inceleme yapmadan herhangi bir sporu seçerek antremanlara başlayıveriyoruz. Oysa kişiye hangi spor ya da egzersizin uygun olduğunu onun spor ile ilgili genel beklentileri belirler. Aşağıdaki mini testi yanıtlayarak hangi sporların size uygun olduğu konusunda bir ön fikir edinebilirsiniz. Ancak özel sağlık durumları olanların spora başlamadan önce mutlaka bir spor hekimine başvurması gerekiyor. Unutmayın, size uygun olan spor her zaman yapageldiğiniz, alışkın olduğunuz ya da özen duyduğunuz spor olmayabilir.

SAĞLIKLI OLMAK İÇİN SPOR YAPARKEN, SAĞLIĞIMIZDAN OLMAYALIM...

User offline. Last seen 1 yıl 17 hafta ago. Offline
Bulaşıkçı
Arkadaş ol
vallaha kızım iyi güzel

vallaha kızım iyi güzel yazmıssın ama yaş ilerledi, bacaklarımda ağrıyor. yürümeye bile korkuyorum, nasıl spor yapacam :-)
doktor havuza gir diyor ama öyle her yerde havuzda olmaz ki

User offline. Last seen 30 hafta 2 gün ago. Offline
Kalfa
Arkadaş ol
Melahat wrote:vallaha kızım

Melahat wrote:
vallaha kızım iyi güzel yazmıssın ama yaş ilerledi, bacaklarımda ağrıyor. yürümeye bile korkuyorum, nasıl spor yapacam :-)
doktor havuza gir diyor ama öyle her yerde havuzda olmaz ki

o zaman önce ağrılara çözüm bulmak lazım.
bu siteyi bi inceleyin ltf. ben bu ürünlerin danışmanıyım. çevremde inanılmaz olumlu şeyler duyuyorum ürünler hakkında. bende çok memnunum.

http://www.nikkenturkey.com.tr/

User offline. Last seen 1 yıl 12 hafta ago. Offline
Mangalci
Arkadaş ol
Merhaba semaeksi siteye yeni

Merhaba semaeksi siteye yeni üye oldum oldukçada beğendim. Paylaşımlarımlada aranızda olmaya devam edicem. Sporla ilgili yazını okudum çok beğendim görüşlerine katılıyorum. bundan 10 sene önce doğumların arkasından çok kiloluydum azmettim spor yaparak ve rejim ile doktor kontrolünde fazlalıklarımdan kurtuldum. Doktor kontrolü şart olmazsa olmaz. Esenlikler dilerim hoş sohbetlerde görüşmek üzere.